Wednesday, March 14, 2018

Fund Fantasy - Het eerste betaalbare en eerlijke fantasy-gamingplatform voor enthousiaste fans


De online handelsmarkt is berucht om zijn grote verscheidenheid aan schandalen en vele beschuldigingen van fraude.
Vanwege het feit dat het een van de grootste online markten is, onderscheidt het zich als een van de dorstigste markten voor op blockchain gebaseerde oplossingen. Terwijl de meeste financiële activa op de blockchain worden verhandeld, zijn ze nog steeds niet operationeel en gestroomlijnd, en de overgrote meerderheid van de handelaars op deviezen-, aandelen- en grondstoffenbeurzen zijn amateurs die financiële activa kopen en verkopen met als enig doel saldering van kapitaalwinsten.
De meeste detailhandelaren houden alleen financiële activa aan om tegen een hogere prijs te verkopen en halen geen voordeel uit de feitelijke eigendom van die activa.
Een peer-to-peer, blockchain-gebaseerd simulated-investing-platform dat vertrouwt op echte marktgegevens zal retail handelaren in staat stellen om financiële analyses te blijven uitvoeren voor winst, zonder de grote tegenpartijrisico's die op dit moment zijn betrokken. Ondersteund door een ecosysteem dat groei en nieuwe gebruikersacquisitie stimuleert, en gebaseerd op een deflatoire valuta, zal het FundFantasy-platform een ​​revolutie teweegbrengen op de online handelsmarkt.

Wat is de FundFantasy

FundFantasy is het eerste bewijsbare en eerlijke fantasy gaming-platform voor financiële enthousiastelingen, mogelijk gemaakt door blockchain-technologie. Ons platform maakt vertrouwenloos en transparant gamen mogelijk en is daarom een ​​natuurlijke oplossing voor bekende problemen in zowel de onlinehandel als de online gok- / gokmarkten.
Toen de eeuwenoude sportweddenschapsindustrie een revolutie ontketende door de opkomst van Daily Fantasy Sports, werden mensen herinnerd aan het feit dat goede ideeën de wereld kunnen veranderen.
Dit is precies wat FundFantasy van plan is te doen met de online handelsmarkt. 

FundFantasy test momenteel haar eigen Financial Fantasy Contest Platform, dat investeringen in financiële activa simuleert in een leuke, veilige en verantwoordelijke omgeving, vrij van belangenconflicten die beide markten teisteren.

De problemen

  • The Gamer / Trader Dichotomy - In de wereld van financiële investeringen is er bijna geen besef van het gokinstinct van de handelaar / belegger en daarom is het concept van verantwoord gamen en zelfuitsluiting niet van toepassing
  • Het complexiteitsprobleem met betrekking tot risicobeheer - Vanwege de aard van speculatieve beleggingen moeten handelaars en beleggers accepteren dat er risico's zijn en maatregelen nemen om dit te beheren.
  • Het Jackpot-probleem - Terwijl sommige mensen handelen voor doeleinden van geleidelijke groei, zijn anderen op zoek naar de vooruitzichten van "grote winsten"
  • Het speculatieve bubbelprobleem - Speculatie wordt vaak geassocieerd met economische bubbels. Wij geloven echter dat speculatie niet de schuld is.
  • Het transparantieprobleem - Er is ook een kwestie van transparantie die, zoals door Fonseca, Globerman & Trout is gesteld
  • The Conflicts of Interest Problem - Zoals gesteld door Gary A. Varnavides, Associate bij Sichenzia Ross Ference Kesner LLP

De oplossing FundFantasy

FundFantasy is een online sociaal platform met peer-to-peer, aantoonbaar eerlijke en gesimuleerde beleggingswedstrijden, waarbij gebruikers strijden om prijzen door het maken van de ultieme portfolio. Wedstrijden variëren in duur en kunnen variëren van 1 uur tot een volledig jaar. Deelname aan een wedstrijd wordt gedaan door:
  • Een ticket kopen en zo bijdragen aan de prijzenpot van de wedstrijd. FundFantasy rekent een vergoeding van 5-10% van elke wedstrijd en de rest wordt verdeeld onder de winnaars als prijzen, volgens het model van de prijstoewijzing. De vergoedingen worden gebruikt voor operationele en marketingdoeleinden en om de FundFantasy Prize Pool (FFPP) te financieren.
  • Een portfolio maken en verzenden. Gebruikers kunnen bij het maken van hun portefeuilles kiezen uit verschillende activaklassen, waaronder aandelen, grondstoffen, cryptocurrencies en fiat-valuta's.

Hoogtepunten van het platform

  • Volledig transparant: alle wedstrijddetails zijn vooraf en kunnen voorafgaand aan de inzending worden bekeken. Zodra de wedstrijd begint, kunnen gebruikers hun portfolio's bekijken en vergelijken met die van hun tegenstanders.
  • Provably Fair: de prijzen van activa zijn gebaseerd op accurate, openbaar beschikbare gegevens van bekende en gerespecteerde API's voor financiële gegevens. Portfolio's worden versleuteld tot contests worden vergrendeld en starten en zijn dus zelfs voor medewerkers van FundFantasy ontoegankelijk.
  • Eenvoudig te gebruiken: zeer intuïtieve gameplay. Gebruikers wijzen 1 miljoen virtuele US-dollars toe aan hun long / short-posities op de activa die beschikbaar zijn op ons platform.
  • Sociaal: gebruikers kunnen hun eigen wedstrijden maken en hun vrienden uitnodigen.
  • Winstgevend: Gebruikers kunnen deelnemen aan wedstrijden met FundToken-, BitCoin- en Ether-prijzen.
  • Lage kosten: FundFantasy berekent slechts 10% van elke wedstrijd.
  • Geen daadwerkelijke eigendom van financiële activa
  • Geen belangenconflict
  • Responsible Gaming & Self Exclusion: gebruikers kunnen hun eigen spelgedrag beperken en beperken.
  • Multiplier-wedstrijden: gebruikers hebben de kans om x2, x3 van de deelnamekosten te winnen.
  • Loterij-prijzen: Topzware wedstrijden zorgen ervoor dat winnaars flinke prijzen krijgen.
  • Lage instapdrempels: gratis wedstrijden zijn ook beschikbaar.
  • Meerdere vermeldingen toegestaan: gebruikers kunnen de beste portfolio's maken en indienen die ze kunnen bedenken.
  • Veel meer plezier!

Token detail

Hardcap15 miljoen USD, 56.000 ETH of 56.000.000 FUNDZ - wat het eerst voorkomt.
Token Distributie
Bonus schema
  • 25% Eerste 8 uur: 25 februari 2018 12:00 GMT - 25 februari 2018 20:00 GMT
  • 15% Volgend 24 uren: 25 februari 2018 20:00 GMT - 26 februari 2018 20:00 GMT
  • 10% Rest van de eerste week: 26 februari 2018 20:00 GMT - 4 maart 2018 12:00 GMT

Het platform FundFantasy

Ons zelf gefinancierde platform is al gebouwd en operationeel en de alpha-versie is gepland voor de komende maanden. Wedstrijden worden gepubliceerd in de lobby van het platform.
Alle details zijn vooraf voor gebruikers om te onderzoeken voordat ze deelnemen aan wedstrijden, waaronder ticketprijs, prijzen, prijzen, datum en duur, inschrijvingen enzovoort. Omdat de ticketprijzen vastliggen, is het participatierisico van tevoren bekend en staat het los van de marktvolatiliteit.

roadmap



No comments:

Post a Comment