Friday, February 9, 2018

OnLive: Blockchain temelli canlı yayın platformu

1.JPG

Blokchain temelli platformların sayısı giderek artmaktadır. Bu projeler içerisinden bir çok ilgi çekici platformlar olmakla birlikte size daha farklı bir projeden bahsetmek istiyorum. OnLive platformu sayesinde müşteriler her zaman branşında uzman ekipler ve bilgilere kolaylıkla erişebilmek için değerli içerikler bulabileceklerdir.
Bu proje ile doğrudan pazarlama platformlarında tüm pazarda lider bir durum olmak amaçlanmaktadır. OnLive platformunda esas olarak canlı yayınlar olacaktır. Canlı yayın kullanılarak hizmetlerin satılmasını sağlayabilir. Ayrıca bunları çok daha uygun fiyatlarla geniş bir kitlelere satılabilir.
OnLive Network, blok zinciri teknolojisi temelli canlı yayınlı video protokolüdür. Bu ekosistemin block zinciri temelli olmasının bir çok avantajı vardır. Bu sayede dünyanın dört bir yanında sansürlenmiş medya yayınları için tam bir yerinden yönetim sağlanabilir. Bunun yanında yüksek ölçeklenebilirlik ve açık pazar ile çok sayıda insana ulaşabilir.
2.png
On.Live platformu, küresel dünyada insanları birbirine bağlar. Bu platforma üye olan kullanıcıların herhangi bir yerden herkese neredeyse her hizmeti sunmalarını sağlar. Bu sayede herkes bir yayıncı olabilir. Bu yayınlar sayesinde insanlara çok çeşitli iş modellerinde değerli içerikler sunarak para kazanma imkanı tanır.
OnLive.tv, bir çok yardımcı hizmetlerde vardır. Bu yayıncıların ve bu siteden izleme yapan kullanıcıların bütün ihtiyaçlarını karşılar. Bunun için gerekli araçlar ve işlevler bu ekosistemde vardır. İki satırlık iletişim, büyük grup izleyicilere yönelik kamu yayıncılığına ve bire bir özel istişarelere izin verir. Bu seçeneklerin her biri, yazarlara, kullanıcılara yüksek kaliteli hizmet sunarken faaliyetlerinden para kazanmalarına olanak tanır.
3.png
Canlı hizmetler için global video yayın pazarı 2015'e kadar 30.9 milyar dolardan oluşuyor ve 2014'ten 2024'e kadar 123.2 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Bu nedenle bu projenin geleceğinin çok yüksek olduğunu düşünüyoruz.
OnLive Sistemi
• Yayıncı  - Yayıncı, içeriği ağa üretir ve yayınlar
• Dönüştürücü- Transcoder, akışın başka bir biçime dönüştürülmesini sağlar.
• Açık Ağ  - Teknik ve ekonomik gereksinimleri karşılıyan herkes OnLive Ağına katılabilir ve istedikleri rolü oynayabilir
• Alıcı  - Alıcı izlemek seçilen kalite ve formatta doğrudan hizmet satın alır
• Servis Sağlayıcılar  - Sistem aracılığıyla satış yapabilecek ve kişisel teklifler verebilecek uzmanlığa sahip olan herkes.
• Vardiya Düğümü  - Röle düğümleri, akışları alıcılara, kod kodlamalı veya kod geçişi olmadan gönderir.
4.png
Bu proje ile bir çok çevrimiçi hizmetler pazarlanabilir. Bunlar arasında tıbbi danışma, hukuki danışma, diğer mesleki danışmanlar veya gitar dersleri sayılabilir. Her şeyi artık internette bulduğumuz bu zamanda bu platformun bize daha neler katabileceği konusunda oldukça heyecanlıyım.
Token Bilgileri
Ethereum blok zincirinde ERC20 tokeni olarak oluşturulmuştur
Token simgesi: ONL
Maksimum üretim: 111.000.000 ONL
Pre-ICO kullanılabilir token: 12.21 milyon ONL
ICO'daki tokenler: 61,050,000 ONL
Pre-ICO Hard cap: 14.000
ICO Hard cap: 100.000 ETH
Pre-ICO
Başlangıç: 2018-01-22 11:00 UTC
Kapanış: 2018-02-22
İndirim: ICO -30%
Mevcut token sayısı: 12.21 milyon ONL.
ICO
Başlangıç: 2018-03-11
Kapanış: 2018-04-11
Token Dağıtımı
Pre-ICO % 11
ICO % 55
ONL Cüzdan % 11
Kurucu % 11
Bonus % 6
Danışmanlık% 5
Hukuk sigortası % 1
Takım
takım.png
Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linklere bakabilirsiniz;
Website: https://on.live/
My bitcointalk profil:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1103736

No comments:

Post a Comment